Kako se registrovati

KAKO SE REGISTROVATI
Da biste mogli kupovati proizvode preko next.ba internet prodavnice obvezna je registracija.
Registracija je brza i jednostavna!
REGISTRACIJA:
U gornjem desnom uglu (plava traka) odaberite vezu PRIJAVI SE.

Otvorit će se novi prozor Registracija korisnika na sredini Vašeg monitora.

Izaberite svoje Korisničko ime, upišite važeću E-mail adresu, upišite svoju šifru u polje Lozinka, te još jednom u polje Ponovi lozinku. Kliknite na tipku Registriraj se, nakon ovoga bit ćete automatski prijavljeni i u potpunosti spremni za kupovinu.

Ukoliko slučajno zaboravite svoju lozinku; odaberite u desnom gornjem uglu vezu Prijavi se. U novom prozoru koji će se otvoriti na srediti monitora, kliknite na vezu Zaboravili ste lozinku?. Nakon toga u polje E-mail adresa upišite svoju adresu koju ste naveli prilikom registracije, kliknite zatim na tipku Pošalji, vrlo brzo ćemo Vam poslati novu lozinku na Vašu adresu e-pošte.

Preporučujemo Vam da nakon prijave automatski generiranu lozinku promijenite.

PROMJENA LOZINKE, LIČNIH PODATAKA I PREGLED NARUDŽBI:

U gornjem desnom uglu gdje je prije pisalo Prijavi se, sada imate vaše korisničko ime s kojim ste prijavljeni. Kliknite na svoje korisničko ime, učitat će Vam se Profil korisnika.

Ovdje možete promijeniti svoju lozinku, promijeniti lične podatke (adresu za račun, drugu adresu za dostavu). Da bi promjene koje ste napravili postale važeće, obvezno potvrdite izmjene klikom na tipku Spremi promjene; posebno za lozinku, posebno za lične podatke.
Na ovom mjestu možete također pregledati historiju/povijest svojih narudžbi, te za izvršene narudžbe preuzeti račun-otpremnicu u digitalnom obliku.